A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Галицький ліцей "Академічний" Галицької міської ради Івано-Франківської області

«Якісне харчування – запорука здоров’я гімназистів!»

Дата: 23.09.2018 14:49
Кількість переглядів: 845

Ініціативна група «Галицькі гімназисти» цього року вперше взяла участь у конкурсі міні-грантів «Громада своїми руками», який щорічно проводиться за підтримки ДТЕК Західенерго та АМЕР Прикарпаття.

Наш проект «Якісне харчування – запорука здоров’я гімназистів!» був підтриманий численною кількість Інтернет голосів з боку небайдужих людей. І це неспроста, адже він надзвичайно актуальний, тому що повноцінний розвиток дитячого організму потребує значних енергетичних затрат, які можливі тільки завдяки збалансованому харчуванню, екологічно чистому середовищу та позитивному соціально-психологічному мікроклімату у закладі. Два останні в більшій мірі вдається задовольнити, а шлях до збалансованого харчування потребував вдосконалення. Саме тому, мета нашого проекту – облаштування приміщення для забезпечення харчування галицьких гімназистів та педагогічних працівників закладу.

Завдяки виділеним коштам компанією (ДТЕК Західенерго) вдалося здійснити ремонт приміщення під їдальню, забезпечити його водопостачанням,  облаштувати інтер’єр та організувати забезпечення учнів гарячим харчуванням. І уже з початком навчального року почалася успішна реалізація проекту. Гімназисти та вчителі – задоволені, батьки позитивно оцінюють організацію харчування дітей. Якісного результату досягнуто: 90% гімназистів регулярно харчуються.

«Громада своїми руками» – конкурс, що дає можливість втілити дитячу мрію в реальність. Переконані, що обов’язково  надалі братимемо участь у конкурсі та перемагатимемо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора