A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Галицький ліцей "Академічний" Галицької міської ради Івано-Франківської області

Вечір-реквієм під назвою «Герої не вмирають…»

Дата: 20.02.2020 16:59
Кількість переглядів: 202

20 лютого 2020р. Україна вшанувала шості роковини кривавих подій на  Майдані під час Революції Гідності. Цього дня, 6  років тому, наша держава пережила найтрагічніший етап Революції Гідності. У період з 18-20 лютого 2014р. в центрі Києва загинули близько ста осіб, більше тисячі дістали поранення, а сотні – були заарештовані та піддані тортурам.

З нагоди цих сумних роковин в Галицькому академічному ліцеї пройшов вечір-реквієм під назвою «Герої не вмирають…» Захід підготували і провели учні 10 класу (кл. керівник Надія Фурман) спільно з працівниками відділу обслуговування Галицької центральної бібліотеки. Впродовж вечора звучали вірші, пісні, присвячені Героям Небесної Сотні. Захід супроводжувався кадрами з кінохроніки тих тривожних днів. Присутніх зворушив діалог дружини і сина загиблого героя у виконанні учениці 10 класу Марти Фурман та учня 7 класу Максима Гладія.

З літературою про трагічні події, які відбувалися на Євромайдані в Києві під час Революції Гідності присутніх ознайомила бібліотекар читального залу Галицької центральної бібліотеки Галина Петраш.

Завершився вечір життєстверджуючою піснею «Нам потрібне мирнеє небо».

 

Джерело: http://libgal.com/?&showItem=588&fbclid=IwAR3-U62aUa5O-158TLc-xOC_6zoeeLcJfInEoqu5v6KJbhTHvscHtpRkirc

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора