A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Галицький ліцей "Академічний" Галицької міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Поспішай робити добро!

У переддень великого християнського свята гімназисти вирішили надати посильну допомогу у відділення денного перебування Галицького територіального центру надання соціальних послуг.

15:36 24.04.2019

Педагогічна спадщина М.Драгоманова. Портрет ученого

«Педагогічна спадщина М.Драгоманова. Портрет ученого» - на таку тему 28 березня в Галицькій гімназії пройшли педагогічні читання. За словами І.Я.Франка, учений – «великий прапор з багатьма китицями ідей та думок».  У виступах педагоги акцентували увагу на тому, що  думки й заповіти М.Драгоманова   не втратили свого значення й нині. Великий українець працював задля блага свого народу, усвідомлюючи, що освіченість – це та сила, яка дасть право українському народові заявити про свою самобутність і неповторність, про те, що Україна – європейська держава.

22:54 28.03.2019

Методична декада «Мотиваційні аспекти використання компетентнісно орієнтованих технологій»

      З 11 по 21 березня 2019 року в гімназії пройшла методична декада з теми «Мотиваційні аспекти використання компетентнісно орієнтованих технологій». Розпочав її роботу методичний тренінг «Профілактика професійного вигорання педагога шляхом формування позитивного мислення», на якому Л.Ваврищук, практичний психолог,  навчала  вчителів формувати позитивне ставлення до власної педагогічної діяльності, розвивала уміння знімати психоемоційне напруження в процесі роботи зі здобувачами освіти.

11:25 27.03.2019

Дні пам’яті і слави Кобзаря

«Дні пам’яті і слави Кобзаря» – таку назву має традиційний тиждень, що розпочав свою роботу 12.03.2019 року гімназійним збором «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття». В особі Тараса Шевченка поєднані високі якості геніального поета, чесної й правдивої людини, палкого патріота, незламного борця за найвищі людські ідеали та великого демократа-гуманіста.  Його твори не втрачають своєї актуальності, а навпаки,  з року в рік набувають все нового й нового звучання, відображаючи потреби й проблеми часу. У цьому нас переконали Ю.Стефунько, С.Керницький, Я.Романів, М.Фурман, О.Конів (учні 5Б класу), В.Крижанівська (учениця 5А класу), М.Гладій (учень 2 класу), з уст яких линули переконливі, грізні, осудливі, стверджуючі вірші Кобзаря. «Ми чуємо тебе, Кобзарю крізь століття, тебе своїм сучасником звемо»!!!

12:27 12.03.2019

Конкурсно-розважальна програма «Найкраща пара 2019 року»

1 березня у Галицькій гімназії проводилась конкурсно-розважальна програма «Найкраща пара 2019 року». Оскільки захід відбувся у перший день весни, він був присвячений не тільки Дню закоханих, а й  початку прекрасної квітучої пори. Адже весна – найкраща пора для романтичних зустрічей та зізнань у коханні.

20:10 01.03.2019

Благодійний ярмарок

27-28 лютого у стінах гімназії відбувся благодійний ярмарок домашньої випічки, на якому учні презентували найрізноманітніші смаколики. Такий вид діяльності став традиційним і проводиться щороку. Відбувався ярмарок в актовій залі. Участь у заході взяли учні всіх класів. Кожен із учасників зміг відчути себе  у ролі майбутніх підприємців.

13:47 01.03.2019

«А сотню вже зустріли небеса»

Даниною пам’яті всім, хто причетний до героїчних й трагічних подій, які закарбувались у пам’яті української землі, є лютневі дні 2014 року. Їх, українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській, хто назавжди полинув у Засвіти, назвали Небесною Сотнею.

16:06 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора