A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Галицький ліцей "Академічний" Галицької міської ради Івано-Франківської області

Візит до вихованців Рогатинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат

Дата: 07.05.2019 19:48
Кількість переглядів: 497

7 травня 2019 року учні Галицької гімназії, громадська молодіжна (дитячо-юнацька) організація «Галицький королівський клуб» разом із заступником з виховної роботи Оксаною Керницькою та педагогом-організатором Іванною Боришкевич за сприяння відділу молоді та спорту Галицької районної державної адміністрації відвідали Рогатинську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат із програмою великодніх гаївок та майстер-класом з виготовлення дерева щастя. В інтернаті  навчаються близько 90 дітей, в тому числі із Галицького району.

До цих відвідин ми готувалися заздалегідь. Провели благодійну ярмарку в Галицькій гімназії, де продавали випічку. Частину виручених  коштів витратили на придбання солодощів для маленьких вихованців інтернату, щоб потішити їх та подарувати їм свято.

Гімназисти водили гаївки разом із вихованцями, грали рухливі ігри, танцювали та веселилися. Був також і майстер-клас, проведений учителем образотворчого мистецтва і трудового навчання Галицької гімназії Тетяною Леочко, з виготовлення  дерева щастя. Взяти участь мали змогу багато старшокласників інтернату. Учасники вирізали заздалегідь підготовлені трафарети дерев, проте кожен втілював свій індивідуальний задум та вклад у власний виріб частинку себе, що робило їхнє дерево неповторним.

Наприкінці зустрічі учні інтернату подякували гостям. Приємним виявилося і те, що вихованці не хотіли так швидко відпускати гостей додому, міцно обдарувавши їх обіймами на прощання.

Ці щасливі миті спілкування змусили нас задуматись над тим, чи правильно живемо, чи справді ще чогось потребуємо і чи потрібно нарікати на своє безтурботне життя. Але найголовніше – ми усвідомили, що творити добро надзвичайно легко  й приємно.

     Пам’ятаймо про тих, хто поруч! Цінуймо кожку хвилину свого життя! Не скупімося на привітні посмішки та щирі подяки один одному, адже в цьому найбільше щастя. А коли ми щасливі, то світ схиляється перед нами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора