A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Галицький ліцей "Академічний" Галицької міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Підкорили гору Говерлу

Учні та педагоги Галицького академічного ліцею співають гімн України на горі Говерлі

22:27 13.09.2019

Кольоровий тиждень

Наближається літо, а разом з ним такі довгоочікувані для всіх канікули. І щоб хоч трішки наблизити їх прихід, ми вирішили провести тематичний тиждень. До щоденних звичних справ додали барвистого кольору в одязі, і одразу стало тепліше та веселіше.

21:26 17.05.2019

Еколого-просвітницький урок з представниками бюро з питань екології УГКЦ

З метою формування відповідального ставлення до довкілля та збереження природного середовища до гімназистів завітали о. Володимир Кузюк та о. Михайло Дзул. Еколого-просвітницький урок розпочали з молитви, далі було представлено мету та напрямки діяльності бюро з питань екології УГКЦ.

17:35 16.05.2019

Бо я маю талант!

14 травня у Галицькій гімназії відбувся звітний концерт обдарованих дітей, приурочений Дню сім’ї. У рамках концертної програми були представлені музичні композиції у виконанні гімназистів, які також є учнями та випускниками Галицької дитячої музичної школи.

16:00 14.05.2019

Шануємо традиції: Великодні гаївки водили в Галицькій гімназії

Найкращим завершенням щорічних святкувань Воскресіння є, звичайно ж, гаївки в містах і селах. Традиційно їх сьогодні водили і в Галицькій гімназії. З уст гімазистів звучали «Ой нумо, нумо», «Котилися вози», «Соловеєчку, сватку, сватку», «Ой то вгору, то в долину», «Сині маки», «Ми кривого танцю йдемо», «Біжить, біжить Галочка» та «Вербовая дощечка». Чудові веснянки й танці-гаївки зробили цей день яскравим та барвистим.

15:14 13.05.2019

Візит до вихованців Рогатинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат

7 травня 2019 року учні Галицької гімназії, громадська молодіжна (дитячо-юнацька) організація «Галицький королівський клуб» разом із заступником з виховної роботи Оксаною Керницькою та педагогом-організатором Іванною Боришкевич за сприяння відділу молоді та спорту Галицької районної державної адміністрації відвідали Рогатинську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат із програмою великодніх гаївок та майстер-класом з виготовлення дерева щастя. В інтернаті  навчаються близько 90 дітей, в тому числі із Галицького району.

19:48 07.05.2019

Не словом, а ділом!

Зараз модно говорити про чистоту навколишнього середовища, про те, що наша планета — жива і потребує турботи, проте це не заважає людям відноситися до землі, води, повітря далеко не з такою повагою, як мовиться в поетичних промовах.

11:16 06.05.2019

Дитяче серденько живи!

Щорічно в Україні народжується приблизно 10 000 дітей із вродженими вадами серця, з них близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. З першої хвилини свого життя такі діти потребують високоспеціалізованого медичного догляду. Тому у 2019 році благодійний фонд «Серце до серця» приділив увагу проблемі дитячої  кардіології.

10:00 02.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора